Palautetta


”…Kuulovammaistyön ja varsinkin erityisopetuksen historiasta kiinnostuneille Tuula Vuolteen väitöskirja on vahva perusteos. Se näyttää, millainen on ollut historian kulkuväylä ja miten sen karikot on sivuutettu. Sitä lukiessa avautuu myös vaihtoehtoisia reittejä – jotka voivat olla yhä valittavissa.”

Risto Ojala, Kuuloviesti 4 1994.

”…Tuula Vuolle-Selki on kirjoittanut Hjeltistä tiiviin elämäkerran, jonka kiinnostavinta antia ovat raportit 1900-luvun alun työläisperheiden elinoloista ja ruokailutottumuksista sekä eduskunnassa käydyt taistelut kahdeksantuntisesta työpäivästä.”

Ilkka Karisto, Noste 5/2013

"…Kiitos vielä kerran hyvästä ja toimivasta tekstistä. Arvostan sellaisia, joten kiitos & kumarrus." 

Rauna Murto, Suomen Seniorilehti (2014)

"…Kuoleeko koulun kehittyminen yhdessä keikkakaveri kirjaston kanssa, joka näköjään taas yrittää puolustaa legimiteettiään sivistysyhteiskunnan tukipilarina? Muuten, puheenvuoron asiaan antaa myös Saavutettavaa kirjallisuutta 125 vuotta – julkaisu (Näkövammaisten kirjastoyhdistys 2015), missä Tuula Vuolle-Selki kerää näkövammaisten Celia-kirjaston työn yksiin kansiin. Aina ei tule ajatelleeksi, kuinka tärkeää työtä esimerkiksi äänikirjojen lukijat ovat tehneet ja millaisia valintoja kauno-, oppi- ja tietokirjat tulkitsijalleen asettavat."

karivaijarvi.blogspot.fi

"...Saavutettavaa kirjallisuutta 125 vuotta on nimenä tohtori Tuula Vuolle-Selkiltä tilatulla kirjalla. Kirjoittaja on niin sanotusti pitkän linjan vammaisalan tutkija, jonka monet oppivat tuntemaan nyttemmin kuopatun Vammaishistorian seuran kuvioissa. Pitkälinjaisuus näkyy kirjoittamisen ja asioiden tarkastelun monipuolisuutena. Sekä Näkövammaisten kirjastoyhdistys ry että itse kirjastotoiminta ovat fiksusti esillä niin suomalaisessa kulttuurikokonaisuudessa kuin täkäläisessä näkövammaistyön historiassa. Jos nyt jätetään omaan arvoonsa muutamat toistot ja suurpiirteisyydet joidenkin ajankohtien määrittelyssä, kirjaa on kiva lukea…"

arisuutarla.wordpress
  
”…Henkilökohtaisesti artikkelin aihe kiinnostaa minua kovasti, ja oli hienoa saada tarjota se lukijoille…”

Sakari Martimo, Rannikon Puolustaja (2016)

”…Kirjoituksesi on oikein mainio. Aihe on niin mielenkiintoinen, että siitä olisi lukenut pidempäänkin…”

Marko Kailasmaa, Raittiuden Ystävät ry (2017)

”…Kiitos hyvästä tekstistä!”

Anu Mäkelä, A-lehdet (2017)

”…Sujuvasti kirjoitettu ja kivat kuvat…”


Hanna Luoma, Puumies (2017)


"Artikkeli Lapiolinja tienrakennuksessa on asiantunteva, mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu. Yhteistyö kirjoittajan kanssa sujui juohevasti ja hyvin aikataulussa."


Liisi Vähätalo

Publishing manager at Finnish Road Association (2017)


Pekka Jalkanen, Rautalampilehdessä 8 2017Kiitos jutusta. Julkaisemme sen mielellämme. Todella kiinnostavasti paikallistettu meidän lukijoille. (2018)


Ystävällisin terveisin,

Jyrki Pönkkä

UutistuottajaSuur-Keuruu ja KMV-lehti 6.2.2018


Tervehdys


Hyvä on kirjoitus. Kiitos

Heikki Tuuri
Maaseudun Tulevaisuus 23.5.2018


Kiitokset hyvästä jutusta!

Arto Henriksson
päätoimittaja

Loviisan Sanomat - Pyhtäänlehti 10.8.2018


Hei Tuula!

Luin kirjoittamasi artikkelin.
Loistavaa tarinaa, kuten yleensä!
Julkaisen mielelläni.

Kiitos !
Riitta
-- 
Riitta Kastemaa 20.5.2019

Automobiili-lehti
                                                                  

Kommentit